Täytetyt
uunipaprikat
4 paprikaa
1pkt pekonia
350 g broilerin fileesuikaleita
tuoreita herkkusieniä
1 punasipuli
1 prk creme bonjour cuisine
(valkosipuli&yrtit)
1,5 dl raakaa riisiä
suolaa
pippuria
juustoraastetta
Aloita
halkaisemalla paprikat ja kaivertamalla niistä kanta, siemenet ja valkoiset
osat pois.
Laita tässä välissä
riisi kiehumaan.
Ruskista pannulla
pekoni ja broilerin suikaleet.
Lisää pannulle
pilkotut herkkusienet ja sipuli.
Paista hetki.
Lisää creme bonjour
ja riisi sekä rouhi sekaan vähän suolaa ja mustapippuria.
Sekoita tasaiseksi.
Asettele paprikat
vuokaan niin että ne ovat toisissaan kiinni.
Annostele täytettä
paprikoihin ja lopuksi ripottele päälle juustoraastetta.
Paista paprikoita
225 asteessa noin 20 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti