tiistai 28. toukokuuta 2013

täytetyt uunipaprikat

Täytetyt uunipaprikat

4                   paprikaa
1pkt             pekonia
350 g          broilerin fileesuikaleita
                      tuoreita herkkusieniä
1                   punasipuli
1 prk           creme bonjour cuisine (valkosipuli&yrtit)
1,5 dl          raakaa riisiä
                      suolaa
                      pippuria
                      juustoraastetta


Aloita halkaisemalla paprikat ja kaivertamalla niistä kanta, siemenet ja valkoiset osat pois.
Laita tässä välissä riisi kiehumaan.
Ruskista pannulla pekoni ja broilerin suikaleet.
Lisää pannulle pilkotut herkkusienet ja sipuli.
Paista hetki.
Lisää creme bonjour ja riisi sekä rouhi sekaan vähän suolaa ja mustapippuria.
Sekoita tasaiseksi.

Asettele paprikat vuokaan niin että ne ovat toisissaan kiinni.
Annostele täytettä paprikoihin ja lopuksi ripottele päälle juustoraastetta.


Paista paprikoita 225 asteessa noin 20 minuuttia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti