keskiviikko 6. helmikuuta 2013

pasta carbonara ja maalaissalaatti



Tää pasta on sen verran suolaista tuon pekonin takia, että tuohon kylkeen sopii hyvin tollainen raikas maalaissalaatti. Salaattiin tarvitset vain jäävuorisalaattia, tomaattia ja paprikaa, kutsun tuota maalaissalaatiksi, koska siinä on yksinkertaiset perusainekset ja ne pilkotaan ihan rehvakkaasti isoiksi paloiksi, ulkonäkö on melko rosoinen.


Pastaan tarvitset:
1 – 2 pakettia pekonia/ pekonikuutioita
1 iso sipuli
sokeria
mustapippuria
2 rkl creme bonjour cuisine, valkosipuli ja yrtit
nauhapastaa

Aluksi pilkotaan pekonisiivut pieniksi paloiksi ja paistetaan sitä pannulla. Lisätään pannulle pilkottu sipuli ja laitetaan joukkoon hyppysellinen sokeria, jotta sipulin makeus tulee paremmin esille. Rouhitaan vähän mustapippuria myllystä sekaan ja lisätään 2 rkl tuota cuisinea sekaan. Lopuksi lisätään keitetty nauhapasta sekaan ja sekoitetaan hyvin. Tarjotaan maalaissalaatin kanssa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti