maanantai 11. maaliskuuta 2013

broilerifetapizza


Maistuva broilerifetapizza

Pohja:

2dl                 vettä
½                   kuivahiiva pussi, eli n. 6g
4dl                 pizzajauhoja

Sekoitetaan hiiva lämpimään veteen, lisätään jauhot ja alustetaan kimmoisaksi palloksi.
Annetaan turvota kaksinkertaiseksi pyyhkeen alla.

Täyte:

1tlk                tomaattipyreetä
300g              broilerin fileesuikaleita
1                    punasipuli     
                      fetajuustoa
                      kirsikkatomaatteja
                      juustoraastetta

Kaulitaan taikina pellille.
Täytetään pitsa paistetuilla fileesuikaleilla, pilkotuilla tomaateilla ja punasipulilla, fetajuustokuutioilla ja päälle ripotellaan juustoraastetta. Paistetaan 200 asteessa 10 – 15 minuuttia. Halutessasi voit lisätä pitsaan vielä tuoretta rucolaa tai basilikaa, kun pitsa on tullut uunista.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti