torstai 21. maaliskuuta 2013

maalaisperunat ja broileripihvi




5-6                 keskikokoista/suurehkoa rosamunda perunaa
2                    valkosipulinkynttä
0,5 dl             öljyä
1 tl                 timjamia
1 tl                 paprikaa
                      suolaa
                      pippuria

Pese hyvin perunat.
Pilko ne kuorineen suuriksi lohkoiksi.
Sekoita öljyyn pilkotut valkosipulit ja mausteet.
Pyörittele perunoita seoksessa ja lado ne pellille.
Paista perunoita 200 asteessa n.30 minuuttia kunnes ne ovat kypsiä.
Ota perunat uunista ja rouhi vielä päälle hieman suolaa.

Tarjoa aiolin, broilerin fileepihvin ja béarnaisekastikkeen kanssa J

Mulla itselläni meni perunat vähän yli ja liian rapsakoiksi, kun pidin niitä 40 minuuttia uunissa. Toi 30 minuuttia on parempi, riippuu tietenkin perunalohkojen koosta. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti