lauantai 2. maaliskuuta 2013

oikopolku lasagne













Herkullinen lasagne syntyy helposti ja vaivattomasti myös kaupan valmiilla maitokastikkeella. Aikaa valmistukseen menee reilu tunti.

Jauhelihatäyte:

600g               jauhelihaa
1 iso               sipuli
4                    valkosipulin kynttä
1                     tuore chili
1 prk              tomaattipyreetä
700g               tomaattisosetta
1                     fondue chef
1 tl                  timjamia
1 tl                  oreganoa
jonkunverran paprikaa
                      suolaa           
                      rouhittua mustapippuria
n.1 rkl            tuoretta basilikaa


Muut:

Lasagnelevyjä
Dolmio juustokastike


Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli, purista mukaan valkosipulinkynnet ja pilkottu chili, josta on poistettu siemenet.
Lisää pannulle tomaattipyree, tomaattisose, fondue chef ja mausteet.
Lopuksi lisää n. ruokalusikallinen pilkottua tuoretta basilikaa ja anna hautua kannen alla n. puoli tuntia.
Voitele vuoka.
Aloita vuoan täyttäminen jauhelihatäytteellä, sen jälkeen laita oman makusi mukaan juustokastiketta ja päälle lasagnelevyt, toista tämä pari kerrosta (katso mallia kuvista).
Ripottele päälle juustoraastetta.
Paista lasagnea 40 minuuttia 200 asteessa.
Nauti! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti