keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

tonnikalakatkarapupiiras


Pohja:

125 g             margariinia
3 dl                vehnäjauhoja
½dl                kylmää vettä

Nypi huoneenlämpöinen margariini, vehnäjauhot ja vesi taikinapalloksi ja painele taikina tasaisesti vuokaan.

Täyte:

2 dl                ruokakermaa
2                    munaa
½dl                tuoretta tilliä
1 prk              tonnikalaa
1 ps                katkarapuja (180g)
                      suolaa
                      pippuria
                      juustoraastetta

Ota katkaravut huoneenlämpöön sulamaan n. 2 tuntia ennen kuin aloitat piiraan tekemisen.
Valuta katkaravut.
Vatkaa kerma ja munat sekaisin.
Silppua tilli ja lisää se seokseen.
Lisää seokseen tonnikala, katkaravut sekä suolaa ja pippuria.
Kaada täyte vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.
Paista piirasta 200 asteessa n.35 minuuttia.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti