Pohja:
125 g margariinia
3 dl vehnäjauhoja
½dl kylmää vettä
Nypi huoneenlämpöinen
margariini, vehnäjauhot ja vesi taikinapalloksi ja painele taikina tasaisesti
vuokaan.
Täyte:
2 dl ruokakermaa
2 munaa
½dl tuoretta tilliä
1 prk tonnikalaa
1 ps katkarapuja (180g)
suolaa
pippuria
juustoraastetta
Ota katkaravut huoneenlämpöön
sulamaan n. 2 tuntia ennen kuin aloitat piiraan tekemisen.
Valuta katkaravut.
Vatkaa kerma ja munat sekaisin.
Silppua tilli ja lisää se
seokseen.
Lisää seokseen tonnikala,
katkaravut sekä suolaa ja pippuria.
Kaada täyte vuokaan ja ripottele
päälle juustoraastetta.
Paista piirasta 200 asteessa
n.35 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti