Tomaattikastike:
1 prk paseerattua tomaattia
1 prk tomaattipyreetä
1 sipuli
4 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
1 tl sokeria
1 tl basilikaa
1 tl timjamia
1 tl oreganoa
mustapippuria
myllystä
Pilko ja kuullota sipuli. Lisää tomaattipyree ja paseerattu
tomaatti, purista joukkoon valkosipulinkynnet ja lisää mausteet. Anna hautua kannen
alla 10 – 15 minuuttia.
Pohja:
2 dl vettä
1/3 pkt hiivaa
3,5 dl pizzajauhoja
Liuota hiiva kädenlämpöiseen
veteen, lisää jauhot ja alusta taikinasta
kimmoisa pallo. Anna kohota liinalla peitettynä
n- 20 minuuttia / niin kauan että
taikina on kohonnut kaksinkertaiseksi.
Täytteet:
1 prk tonnikalapaloja öljyssä
½ prk herkkusieniä
kinkkusuikaleita
salamia
tuoretta
tomaattia
tuoretta
chiliä
juustoraastetta
Kaulitse taikina pellille. Levitä pizzapohjalle
tomaattikastiketta. Täytä
pizza tonnikalalla, herkkusienillä,
kinkkusuikaleilla, salamilla ja juustoraasteella. Lisää vielä päälle
ohueksi leikattua tomaattia ja chiliä.
Paista pitsaa 250 asteessa n. 12 – 15 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti