300 g kanan
fileesuikaleita (maustamaton)
1 rkl öljyä
1 paprika
1 kesäkurpitsa
1 tuore
chili
vettä
1 rkl perunajauhoja
½ prk kermaa
4 – 6 valkosipulinkynttä
soijakastiketta
suolaa
pippuria
cayannepippuria
Laita tilkka öljyä kuumalle pannulle ja
laita kanat paistumaan.
Kun kana on kypsää lisää pannulle
kuutioitu paprika, kesäkurpitsa ja hienonnettu chili, anna paistua hetki.
Kaada pannulle vettä ja seos jossa on
vähän vettä ja 1 rkl perunajauhoja, sekoita kunnes kastike sakenee ja
paksuuntuu.
Lisää kerma ja purista valkosipulinkynnet
kastikkeeseen.
Mausta soijakastikkeella, suolalla,
mustapippurilla ja ripauksella cayannepippuria.
Anna hautua kannen alla 20 – 30 minuuttia.
Tarjoa riisin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti