maanantai 15. huhtikuuta 2013

Valkosipulinen kanakastike


300 g             kanan fileesuikaleita (maustamaton)
1 rkl              öljyä
1                    paprika
1                    kesäkurpitsa
1                    tuore chili
                      vettä
1 rkl              perunajauhoja
½ prk            kermaa
4 – 6              valkosipulinkynttä
                      soijakastiketta
                      suolaa
                      pippuria
                      cayannepippuria                 

 Laita tilkka öljyä kuumalle pannulle ja laita kanat paistumaan.
Kun kana on kypsää lisää pannulle kuutioitu paprika, kesäkurpitsa ja hienonnettu chili, anna paistua hetki.
Kaada pannulle vettä ja seos jossa on vähän vettä ja 1 rkl perunajauhoja, sekoita kunnes kastike sakenee ja paksuuntuu.
Lisää kerma ja purista valkosipulinkynnet kastikkeeseen.
Mausta soijakastikkeella, suolalla, mustapippurilla ja ripauksella cayannepippuria.
Anna hautua kannen alla 20 – 30 minuuttia.
Tarjoa riisin kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti