Tein mummille ja papalle
viemisiksi yhden mun suosikin makeista piiraista, murumustikkapiiraan. Todella
helppo valmistaa ja maistuu varmasti sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.
Pohja:
125 g margariinia
1 dl sokeria
1 kananmuna
2 ½ dl vehnäjauhoja
1 t leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1 dl sokeria
1 kananmuna
2 ½ dl vehnäjauhoja
1 t leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
Täyte:
2 dl mustikoita
Päälle:
100 g margariinia
1 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
Vatkaa pehmeä margariini ja
sokeri vaahdoksi, vatkaa sekaan kananmuna. Lisää lopuksi kuivat
aineet ja sekoita varovasti tasaiseksi taikinaksi.
Voitele vuoka ja
painele pohja tasaisesti vuokaan.
Kaada päälle mustikat.
Nypi sormin
pehmeä margariini, sokeri ja vehnäjauho sekaisin
ja murustele mustikoiden päälle.
Paista piirasta
200 asteessa 20 – 30 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti