torstai 4. huhtikuuta 2013

tonnikalapasta


Ihan älyttömän helppo, nopea ja vielä edullinenkin tonnikalapasta on kiireisen tai laiskottelu päivän pelastaja. Tämä ruoka on ehdottomasti yks mun suosikki jo maunkin puolesta.

1 prk                   tonnikalapaloja öljyssä
1 prk                   ruokakermaa
1 tlk                     tomaattipyreetä
                             suolaa
                             pippuria
1 tl                       basilikaa
1 tl                       yrttimausteseosta
                             fetajuustokuutioita

Laita pannulle tonnikala, kerma ja tomaattipyree, sekoita kunnes seos on tasaisen punertavaa.
Lisää mausteet ja anna kiehahtaa.
Lopuksi lisää n. ½ purkkia fetajuustoa, n. 100 grammaa.
Anna hautua kannen alla n.10 - 15 minuuttia.
Tarjoa keitetyn pastan kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti